Svadbeni saloni Bacchus 2

Svadbeni saloni Bacchus specijalizirani su za vjenčanja i jamče Vam kvalitetu,
odličnu uslugu te vrhunski standard kako bi dan Vašeg vjenčanja bio ugodan Vama i Vašim gostima!
Salon Bacchus 2 može primiti do 600 osoba, a dio prostra salona zauzima i pozornica koja je predviđena za glazbenike, kao i veliki plesni podij.
Cijeli prostor je klimatiziran, a ispred njega se nalazi veliki parking kapaciteta dovoljnog da primi automobile svih uzvanika Vašeg vjenčanja.

U svadbenim salonima Bacchus na raspolaganju su Vam i posebne gratis usluge kao što je, primjerice, salon za mladence gdje se možete presvući ili nakratko opustiti. Budućim mladencima također se nude mogućnost odabira dekoracija - stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa i svega ostalog što je potrebno za svečanu svadbenu večeru. U svadbenim salonima Bacchus Vi i Vaši uzvanici opušteno možete uživati i zabavljati se ne razmišljajući pritom o vremenskom ograničenju.

U posebne gratis usluge uključeno je i slaganje kolača na pladnjeve i švedski stol, kao i pomoć oko inventara namijenjenog za uporabu kod kuće. Nudimo Vam i mogućnost odabira presvlaka za stolice za glavnim stolom koji je predviđen za mladence, kumove i rodbinu. Ukoliko je potrebno, stručni tim salona Bacchus pomoći će Vama, budućim mladencima, u odabiru glazbe, pozivnica za vjenčanje, snimatelja, fotografa te svih ostalih usluga kako bi Vaše vjenčanje bilo savršeno.

Kao posebna pogodnost, u sklopu svadbenog salona mladencima je na raspolaganju i jedan od 18 lijepo uređenih apartmana u Motelu Bacchus.

"S povjerenjem se prepustite stručnom timu svadbenih salona Bacchus koji će Vam pomoći da priredite Vaše vjenčanje iz snova."

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook

Catering dočekajte uzvanike sa stilom!

Koristeći tradicionalne i najmodernije metode pripremanja hrane, bogatstvo ukusa pretvaramo u raskošne buffete i slasne deserte. Veliku pažnju posvećujemo svakom detalju u izboru samo najboljih i najsvježijih namjernica, vrhunskih kuhara, profesionalnog osoblja i servisa.

SAZNAJ VIŠE » // FOTO GALERIJA »

Facebook
Generic placeholder image

Motel Bacchus

Motel Bacchus smješten je u Livnu, približno 2,5 km od središta grada. U okviru objekta na raspolaganju su klimatizirane sobe, restoran i besplatni WiFi.

SAZNAJ VIŠE »

Facebook
Generic placeholder image

Restoran Bacchus

Restoran Bacchus smješten je u samoj gradskoj jezgri odiše mirnoćom ambijenta i diskretnom uslugom. Gastro ponuda restorana temeljena je na tradicionalnoj kuhinji zasnvanoj na ribi i mesnim specijalitetima širi se na jela moderne i kreativne kuhinje zasnovane na upotrebi svježe sezosnkih namirnica koje sofisticiranom kulinarskom obradom naši kuhari pretvaraju u garsto doživljaj.

SAZNAJ VIŠE »

Facebook
Generic placeholder image